Vår lösning

 

VÅR LÖSNING

 

Våra tjänster kan köpas var för sig eller i våra prisvärda paketeringar,vår filosofi är att du ska ta hjälp med det du behöver, inte betala för en massa för aktiviteter du egentligen inte frågat efter. Scrolla ner så ser du exempel på vad våra tjänster kostar.

 

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED?

1. Vi hjälper dig att definiera ert behov och skapar en profil.

3. Vi kvalificerar kandidatrerna och presenterar er ett underlag för inlednande intervjuer, som vi även kan hjälpa er att genomföra.

2. Vi gör en inlednade filtrering genom att stämma av CV mot den kravprofil vi skapat.

5. Den bäst kvalificerade kandidaten är redo att presenteras en framtid tillsammans med er!

4. Vi gör slutintervju och kontrollera referenser för att kvalificera de absolut bästa kandidaterna.

Vad kostar kalaset? Det beror förstås på hur mycket hjälp ni vill ha men här kommer tre exempelt som ger en indikation.

 

1. Företag A vill ha hjälp med att skapa en profil på den kandidat man söker för att kunna göra en bra platsannons, annonseringen går bra och totalt kommer det 55 ansökningarna. Vi hjälper till med att ta emot ansökningarna och plocka bort de irrelevanta eller felaktiga, totalt blev det 34 kvar, dessa lämnar vi över till kunden.

 

Pris - 3095 :- exkl moms

 

2. Företag B vill förutom ovan beskrivna tjänst ha hjälpa med att kvalificera dessa 34 för att få fram de fem kandidater som bäst matchar kraven på utbildning, erfarenhet eller egenskaper, utifrån det företaget värderat som viktigast.

 

Pris - 8075 :- exkl moms

 

3. Företag C vill dessutom ha hjälp med telefonintervjuer för att kvalificera ytterligare, vi intervjuar samtliga fem och kollar dessutom upp referenser så att bästa möjliga kandidat hittas.

 

Pris - 10 575 :- exkl moms

 

 

Får du en känsla för vår prissättning? Schysst eller hur- Kontakta oss så gör vi en kostnadsfri kalkyl på vad just era utmaningar kan kosta att lösa.

 

 

 

 

 

rekryteringsstod.se - en del av Competence Brokers in Scandinavia AB

Södra Järnvägsgatan 23, 827 31 Ljusdal * Telefon: 076-844 41 77 * info@rekryteringsstod.se

 

Copyright © All Rights Reserved